La calvície és un dels principals temors de molts homes i un autèntic complex per a molts. La manca de pèl és un problema que afecta molts homes en edat jove. Es tracta d'un problema amb origen hormonal i que està relacionat amb la producció de testosterona. En moltes ocasions, la calvície també es relaciona amb situacions d'estrès. A més, són molts els experts que afirmen que hi ha una tendència hereditària que fa que veiem famílies senceres de calbs.

Coneixent l'origen de l'alopècia i els antecedents genètics, molts homes es posen mans a l'obra per evitar la temuda calvície.

Si ja és tard i el pèl ha començat a desaparèixer de la teva cuir cabellut, no et preocupis. Encara tens al teu abast una sèrie de trucs per dissimular la calvície. Al costat d'aquests consells, sempre és recomanable procedir a una bona cura del cabell afavorint la seva nutrició i hidratació. Per això, és fonamental seguir una sèrie de rutines a l'hora de rentar els cabells, així com utilitzar els productes específics per tractar la caiguda del cabell.

Mans a l'obra per dissimular la calvície

1. Tall de cabell estratègic

Els homes amb tendència a patir alopècia poden optar per un tall de cabells que ajudi a tapar les zones en què s'està perdent cabell. Normalment, l'alopècia sol aparèixer a la zona davantera del cap. Per això, és recomanable deixar créixer la part del darrere del pèl perquè aquest pugui utilitzar després per tapar els clars que apunten a la part davantera.

FOTO: Getty Images

2. Tallar els cabells a l'1

Amb aquest truc per dissimular la calvície aconseguiràs, a més, enfortir teu cabell. Pot ser el principal aliat dels homes que comencen a detectar símbols d'alopècia. Amb aquest tall de cabell, podràs seguir presumint de cabellera sense recórrer al radical tall al 0.

3. Pentinar cap endavant

Si encara comptes amb suficient pèl, però les temudes entrades s'han assentat en el teu cap no dubtis a pentinar-te cap endavant. Es tracta de l'opció més fàcil per dissimular una incipient calvície en els homes.

4. Empelts de cabell

Si la teva preocupació per la calvície va més enllà i vols una solució definitiva i immediata no dubtis a sotmetre't a uns empelts de cabell. Estem davant d'una de les intervencions estètiques més demandades actualment pels homes. Les tècniques d'empelt del cabell no són gens invasives i es tracta de senzilles intervencions, amb resultats molt satisfactoris.

FOTO: Getty Images

5. Utilitza barrets i gorres

Si ets un amant dels complements pots recórrer a les gorres per dissimular la calvície. Hi ha diferents models i estils, que s'adapten a la perfecció a cada estil de vida. Pots convertir aquest complement en el teu millor aliat i alhora oblidar-te del complex per la pèrdua del cabell.