12 de gener de 2016
12.01.2016
Atenció oncológica

Posen en marxa la campanya 'Posa-li pebrots al càncer'

La Fundació Roses Contra el Càncer i Condis Supermercat busquen voluntaris pels dies 29 i 30 de gener

12.01.2016 | 13:13
Imatge dels voluntaris de l´any passat

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra el 4 de febrer, la Federació Catalana d´Entitats contra el Càncer (Fecec) engega la campanya Posem-li pebrots al càncer que compta amb la col·laboració de Condis Supermercats. Com l´any passat, la Fundació Roses Contra el Càncer participarà en la campanya. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d´acompanyament que realitzen les entitats de la Fecec. Per dur-la a terme amb èxit, la Fundació Roses contra el Càncer busca voluntaris. Les persones interessades a col·laborar amb la campanya al Supermercat Condis de Roses cal que es posin en contacte amb la fundació a través d´aquesta adreça electrònica: fundacio@fundacioroses.org.

En aquest sentit, les aportacions recollides permetran continuar amb els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i a les seves famílies. Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d´acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia.
La campanya es desenvoluparà els propers divendres i dissabte 29 i 30 de gener als 335 establiments Condis de Catalunya, on els voluntaris oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d´1,5 euros.
El voluntariat que hi col·labora prové de les mateixes entitats. En paral·lel, cal afegir que també Condis fomenta la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central. En el marc online, és previst que la campanya tingui un destacat ressò a xarxes socials, on els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la Fecec i de Condis, amb el hashtag #pebrotscancer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook