04 de setembre de 2015
04.09.2015
Actes lúdics tot dissabte

L'Hospital de Figueres acull la marató dels donants de sang


Un gran nombre d'entitats locals s'han mogut per col·laborar promovent activitats

04.09.2015 | 19:36
Un donant de sang

Durant l'estiu, les reserves de sang del Banc de Sang i Teixits baixen de forma alarmant. Per aquest motiu, s'organitzen regularment arreu del territori maratons per captar nous donants i fidelitzar els consolidats. L´Hospital de Figueres n´acull una aquest dissabte, durant tot el dia, i, per atraure més públic, un bon munt d´entitats locals s´hi han bolcat organitzant tota mena de propostes lúdiques i festives. L´objectiu és aconseguir fins a mig miler de donacions.
Com explica Cristina Valverde, promotora del Banc de Sang i Teixits de l´Alt Empordà, "volem que sigui una marató de tots". Per fer-la més accessible, Creu Roja de Figueres oferirà un servei de transport fins a l´hospital i una ludoteca per distreure els més petits. Hi haurà diferents punts informatius repartits per la ciutat –també han visitat els casals d´estiu per explicar als nens la utilitat d´una marató com aquesta– i, a més, es faran dues cercaviles: una a càrrec de Tramuntakada i, l´altra, una rua de cotxes i motos antigues.

Amenitzant el dia
Tot plegat està pensat perquè els potencials donants s'animin a pujar fins a l´hospital. Allà podran trobar voluntaris de diferents associacions que oferiran exhibicions de gimnàstica rítmica, playbacks, sessions de ball, ballet, desfilada de vestits de paper, exhibició de puntaires, gospel i balls en línia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema