Durant aquest mes de juliol es realitzaran a Roses diverses sessions d'1 hora d'activitat física per dinamitzar i donar a conèixer les possibilitats i bon ús dels Parcs Urbans de Salut situats en el municipi. Les activitats tindran lloc els dies 9, 10 i 17 de juliol i estaran conduïdes per monitors especialitzats.

Els Parcs Urbans de Salut són espais implantats a l´aire lliure que es composen d´un conjunt d´aparells dissenyats per realitzar exercici físic moderat. Estan adreçats a la població adulta i a la gent gran. A Roses, es troben situats a la carretera del Mas Oliva i al passeig Marítim (davant de la Ciutadella).

Amb l´objectiu de fomentar l´adquisició d´un estil de vida saludable i la realització d´activitat física diària, els dos Parcs Urbans de Salut de Roses acolliran aquest mes de juliol diferents sessions tutorials. En el parc urbà de la carretera del Mas Oliva aquestes tindran lloc els divendres 10 i 17 de juliol, a les 9 i a les 19 hores respectivament, mentre que en el situat al passeig Marítim es realitzaran els dies 9 de juliol (17 h), 10 de juliol (18 h) i 17 de juliol (18h). Totes les sessions tenen una hora de durada i estaran conduïdes per un tècnic especialitzat.