L'Hospital de Figueres acull, aquest divendres dia 7 de novembre, la IV Jornada del Programa de detecció precoç de càncer de mama. Es tracta d'una trobada bianual que té per objectiu donar a conèixer als professionals sanitaris el grau de resposta al Programa per part de la població diana i avaluar-ne els resultats.

La jornada serà inaugurada per la presidenta de la Fundació Salut Empordà, Marta Felip, i el gerent de l'organització, Martí Masferrer. Al llarg de la jornada es tractaran temes com ara els indicadors de resultats del cribratge per part dels radiòlegs; la qualitat tècnica de la mamografia i la incidència i supervivència del càncer en funció dels mètodes de detecció.

Així mateix, s'informarà sobre els resultats de la última ronda del PDPCM a la Regió Sanitària de Girona i dels resultats del Programa a Catalunya. La cloenda de la jornada anirà a càrrec del gerent del CatSalut a Girona, Dr. Josep Trias, el director assistencial de la Fundació Salut Empordà, Dr. Pere Plaja, i el coordinador del PDPCM a Girona, Dr. Miquel Carreras.