L'escriptor darniuenc Dani Ruiz-Trillo ha debutat en prosa amb la novel·la Com un vals de Chopin. 'Amor en temps d'inestabiitat', un llibre íntim, personal i molt emotiu, que descriu una història d´amor amb una persona que pateix el TLP (trastorn del límit de la personalitat). Precisament, el 10% del preu del llibre va destinat a la fundació que lluita contra el TLP i un dels pròlegs és de la presidenta, la Marina Foret. "Més que una novel€la, és un recull de fragments de la vida d'aquesta parella tan inestable" explica l´autor.

El llibre presenta una prosa poètica i senzilla que va acompanyada de poemes, cançons, sms, missatges de Facebook i altres bocins de vida. "Tot plegat, és un cant a l'amor i a les segones oportunitats".

El col·lectiu que pateix el trastorn del límit de personalitat ha acollit l´obra com un regal. Es tracta d´una problemàtica que afecta la família i les persones més de properes de qui la pateix, comenta l'autor, però la novel€la s´adreça a tots els públics i a totes les edats. L´acollida de la novel€la ha estat un èxit i s´han esgotat pràcticament tots els exemplars. A Figueres encara és possible adquirir-la a Can Mallart. Per damunt de tot, en aquest llibre destaca la vitalitat, la tendresa i la vivència de l´experiència viscuda per damunt dels mals moments.