20 de octubre de 2020
20.10.2020

L'Empordà

Roses

Salvador Isern guanya el Premi Emprenedor de l'Alt Empordà 2020

El segon premi ha estat per a Tiffany's entrenament rural, d'Anna Puigbert; la Millor Idea de Negoci l'han dissenyat les estudiants de l'Institut Ramon Muntaner Lídia Garcia, Paola Monroy i Laia Rovira

23.10.2020 | 12:19
Salvador Isern, guanyador del Premi Emprenedors 2020.

Salvador Isern ha estat proclamat guanyador del 1r Premi Emprenedors Alt Empordà 2020 amb el seu projecte Mola. Es tracta del primer market place de l'Empordà, una xarxa de productors de proximitat amb venda en línia a www.mola.cat. Mola és també una botiga i un magatzem situats al passeig del Mar, 19, de l'Escala, per a la venda al detall de productes de proximitat i l'organització dels enviaments de les vendes en línia. El projecte també es presenta com un cercador de talent: «La finalitat del cercador és que el client geolocalitzi el talent que té a prop amb la idea d'ajudar a descobrir la rica xarxa productiva de Catalunya». Salvador Isern ha obtingut una estàtua dissenyada per l'associació Dizaina Group i 3.000 euros en metàl·lic i 1.500 euros de publicitat al Setmanari de l'Alt l'Empordà.

El 2n Premi Emprenedors Alt Empordà 2020 ha estat per a Anna Puigbert Aymà, impulsora del projecte Tiffany's entrenament rural. Darrere de Tiffany's hi ha la convicció que per fer exercici no cal res més que una motivació. És per això que els esforços de Tiffany's se centren en la creativitat de les classes, en els espais, en la llibertat de moviments, en el sentiment d'equip, en la implicació de totes les persones, que són el motor de les coses. Entre els objectius de Tiffany's hi ha acostar l'entrenament funcional i el running a més persones, sobretot a aquelles que mai no han fet esport, i fer de l'entrenament rural una nova tendència. El premi que rep Anna Puigbert Aymà és l'estàtua dissenyada per l'associació Dizaina Group i 1.500 euros en metàl·lic.

Pel que fa a la categoria de Millor Idea de Negoci, les guanyadores són Lídia Garcia, Paola Monroy i Laia Rovira, estudiants de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el projecte Cooperativa somnis d'arreu. El premi consisteix en l'estàtua dissenyada per l'associació Dizaina Group i una tauleta per a cada membre de l'equip de treball.

Destacar, finalment, que en la Categoria de Jove Empresari/ària 2020, Esteve Guerra, en representació del Càmping Bassegoda Park d'Albanyà s'ha proclamat guanyador. El jurat ha valorat el caràcter innovador de la seva empresa, entre d'altres factors que el fan beneficiari del guardó. El premi consisteix en l'estàtua dissenyada per l'associació Dizaina Group i un diploma.


L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), l'Ajuntament de Figueres, l'Ajuntament de Roses, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el Setmanari de l'Alt Empordà i l'Associació Fòrum Imagina, organitzadors de la 12a edició dels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà, es feliciten d'haver pogut donar el veredicte dels guardons d'aquest any, doncs això vol dir que tot i les dificultats dels darrers temps, aquestes distincions s'han convocat, s'hi han presentat candidatures i, avui, s'han pogut conèixer els projectes premiats.

El jurat dels premis ha estat integrat aquest any per Isabel Artigas (Fundació Altem); Núria Brugat (XEC, Xarxa d'Emprenedores Competents de l'Alt Empordà); Vanessa Folguera (XEC); Carmen Díaz (XEC); Norma Serve (Forum Imagina); Tania Lutteropp (Forum Imagina); Rafel Aguilera (AEEG, Associació D'Empresaris i Emprenedors de Girona) i Josep Maria Godoy (Servei Educatiu de l'Alt Empordà).

Els mateixos impulsors de la convocatòria expressen el seu agraïment a totes les persones que han presentat candidatura als Premis Emprenedors d'enguany, perquè sense elles no hauria estat possible arribar al dia d'avui. «Aquesta edició ha sigut molt estranya, com moltes de les coses que estan passant aquest any. El termini per presentar candidatures es va obrir el dia 1 de març però es va haver d'interrompre el procés per la declaració de l'estat d'alarma. Es va reprendre de l'1 de juny i fins el 8 de juliol i l'acte d'entrega previst per a aquest 23 d'octubre havia de ser presencial al Teatre Municipal de Roses, però les circumstàncies actuals han obligat a fer-lo en format on line», expliquen els responsables de l'organització.

En aquesta edició, s'han presentat projectes de dues de les cinc categories que habitualment formen els Premis Emprenedors Alt Empordà. Han estat per al Premi Emprenedor, en què es guardona el projecte d'empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement (1er i 2on premi), i al Premi a la Millor Idea de Negoci, en què es premien les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca, en les categories de Batxillerat i Cicles Formatius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook