09 de abril de 2017
09.04.2017
Navata

Els veïns de Navata tallen la cruïlla d'Ordis de la N-260 contra la seva perillositat

L'acció té lloc, aquest diumenge a les 18 hores, per reclamar una millora del punt negre per la seva alta sinistrabilitat

09.04.2017 | 09:37
La cruïlla d´Ordis des de la N-260.

Els veïns de Navata i dels pobles veïns han dit prou als accidents a la cruïlla de la N-260 per accedir a la variant d'Ordis i Borrassà i han programat un calendari de talls del trànsit per pressionar el Ministeri de Foment perquè solucioni aquest "punt negre". Recentment va tenir lloc, al Centre Cívic de Navata, una reunió liderada per l'Ajuntament de Navata, d´on en va sortir la programació de quatre talls al trànsit en aquest punt de la N-260: diumenge 9 d'abril, diumenge 7 de maig, diumenge 4 de juny i diumenge 2 de juliol, a les sis de la tarda.

Els organitzadors habilitaran aparcaments a cada sentit, tant en direcció Figueres com a Navata, en els moments de la manifestació.

La de març era la segona trobada que feien, presidida per representants dels ajuntaments de Navata i d´Ordis i veïns per seguir el fil de la primera reunió, que es va fer el 21 de febrer passat, per organitzar manifestacions de protesta i sensibilitzar el Ministeri de Foment perquè acceleri la solució al punt negre en què s´ha convertit aquest encreuament, pel nombre de sinistres que hi ha i que s´inclogui en el programa de seguretat viària.

"Tot i ser coneixedors que està inclòs o s´inclourà en el programa de Seguretat Vial de l´Estat Espanyol, volem que se cerquin propostes i solucions segures amb diligència per fer-les arribar als milers d´usuaris de la via", manifesta l'alcalde de Navata, Jaume Homs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook