25 de setembre de 2015
25.09.2015
Comença aquest divendres

La Ruta de la Tapa sorteja un àpat doble al celler de Can Roca

Un total de 45 establiments participen en el circuit gastronòmic vinculat a la Festa de l'Anxova de l'Escala

25.09.2015 | 08:10
El jurat valorant les tapes d´una ruta anterior.

La Festa de l´Anxova de l'Escala arriba aquest any al seu 25è aniversari i, per celebrar-ho, s´ha organitzat tot un cap de setmana d´activitats. En aquest sentit, del 2 al 4 d´octubre hi haurà una desena de propostes, que van des de conferències a concursos, passant per havaneres i el pregó de la festa. Mentrestant, a partir d'aquest divendres 25 de setembre, s´inicia una nova edició de la Ruta de la Tapa de l´Anxova, que aquest any arriba ja als 45 establiments.

Durant dos caps de setmana, la Ruta permet tastar tota mena de propostes que tenen com a ingredient principal l´anxova de l´Escala. En aquesta cinquena edició hi participen quatre establiments més que l´any passat.

D´altra banda, es torna a incentivar el fet de completar la ruta sencera, passant pels 45 establiments. Com en anys anteriors, els participants tindran una butlleta que aniran segellant a cada establiment per on passin. Qui hagi omplert les 45 caselles tindrà l´opció de convertir-se en jurat i decidir quina és la millor tapa de l´any i, a més, participarà en el sorteig d´un àpat per a dues persones al restaurant El Celler de Can Roca. Els qui degustin 20 tapes, participaran en el sorteig d´un val de 200 euros a gastar en els comerços de la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l´Escala (UBET) i dos carnets gratuïts per a la Ruta de la Tapa 2016. Aquells que aconsegueixin el segell de les 15 tapes d´establiments que hi ha fora del nucli antic, participaran en el sorteig de dues entrades per a un espectacle del festival Portalblau 2016, 2 entrades per a un sopar-concert al Gastromusical 2016 i un val de 100 euros a gastar als comerços de la UBET.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema