A partir d'aquest 1 de maig, la gestió de l'enllumenat públic de la ciutat està essent gestionat per l'empresa pública Fisersa. Una empresa que excel·leix en el servei a la ciutadania i que a més, té una gestió impecable. Quan vaig assumir la direcció de Fisersa tenia clar que aquesta, havia de tenir un paper més rellevant en la posada al dia de la ciutat. I així està essent. Fa poc hem acabat les obres del carrer Vilafant amb una execució impecable part de Fisersa. Ara hem fet un pas més amb la gestió integral de l'enllumenat a la ciutat. Aquest fet, juntament amb la inversió prevista de 700.000 euros ha de transformar allò tant important en una ciutat com Figueres: la llum en l'espai públic. Serà un enllumenat més eficient, més modern, més sostenible i que acabi amb els punts foscos de la ciutat.

La setmana passada vam visitar la nova nau que acollirà els treballadors i la maquinària d'aquest nou servei amb l'alcaldessa i el gerent, Lluís Martínez.

Mica en mica anem posant al dia la ciutat, amb una bona gestió pública i amb inversió municipal. Ara toca la neteja viària. Ja ens hi hem posat i aviat en veurem els resultats. Figueres ha de començar a millorar en qualitat de vida després d'anys d'abandonament.