Per fi després de més d'un duríssim any hem recuperat la llibertat. Ha costat molts sacrificis, esforços i renúncies a llibertats individuals per a intentar detenir un virus que ens ha marcat la vida a tots. Falta temps per a superar-ho completament però estem en el camí per a aconseguir-ho.

Des de Ciutadans hem treballat intensament per a evitar la fallida econòmica d'autònoms, comerciants, empresaris i que des de l'ajuntament s'impulsessin mesures de suport als sectors afectats. També hem insistit que en aquesta crisi és necessari estar especialment atent perquè els ciutadans més vulnerables no es quedin enrere.

Existeixen altres reptes als quals ens enfrontem com a ciutat que han quedat relegats per totes les urgències de la pandèmia del Covid-19. Una ciutat autènticament lliure és aquella ciutat que també fa la vida més fàcil a persones amb trastorns que afecten la comprensió espacial de l'entorn, com per exemple les persones amb TEA. Per això hem impulsat una mesura, que ha de ser una realitat en uns mesos, de senyalitzar de manera progressiva tots els passos de vianants amb pictogrames. Una mesura de fàcil aplicació que dotarà de suport i interpretació visual de l'entorn a aquests ciutadans.