Aquest missatge pretén ser un profund agraïment cap a les persones i cap a les entitats que ens han fet costat i que ens han donat suport en el brot epidèmic que hem patit aquest mes de gener.

Primer de tot, a tots els treballadors que es van incorporar (ja el primer dia de brot) sabent que la situació del Centre era complicada. Als treballadors de la nostra plantilla que van haver de canviar les seves rutines diàries, els seus horaris i fins i tot la seva categoria professional per passar a ser supervisors i ajudar a gestionar la situació. Moltes gràcies!

Hem estat acompanyats des del primer minut pels sanitaris del CAP Vilafant liderats per la Direcció i per l'Adjunta de Direcció de l'ABS. Al nostre metge, als metges de capçalera i infermeres que ens han vingut a valorar els residents cada dia incloent dissabtes i diumenges: Moltes gràcies!

Des de la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilafant se'ns va proporcionar una borsa de treball per tal de trobar persones per incorporar. La celeritat imperava. Tanmateix l'Alcaldia ha estat molt pendent dels esdeveniments amb repetides trucades a la Direcció: Moltes gràcies!

Al delegat de la consellera per la coordinació de Centres Socials de caràcter residencial de l'Alt Empordà del Departament de Salut pel seu assessorament, la seva implicació i l'acompanyament en tot el procés, en qualsevol hora del dia i en qualsevol dia de la setmana: Moltes gràcies!

A les famílies dels nostres residents, d'ells hem rebut molta força en aquells moments tan durs. Aquesta força ha estat l'energia que necessitàvem, no tindrem prou dies per agrair-ho. Sense els seus missatges d'ànims tot haguera estat més difícil: Moltes gràcies!

A les nostres famílies que durant aquest mes han quedat relegats a un segon terme donat que ens hem bolcat en cos i ànima a la família de la Residència: Moltes gràcies!

A tots els missatges de suport rebuts per part dels proveïdors de la Residència: Moltes gràcies!

En general, a tots aquells que ens han mostrat el seu suport des del primer fins a l'últim dia: Moltes gràcies.

I per últim i més important:

Volem donar el nostre més sentit condol als familiars dels residents que han perdut el seu ésser estimat. Sempre estaran a la nostra memòria.