Després de dotze anys sense donar gaire importància a la imatge de l'espai urbà, aquest govern ha tingut des del primer moment la voluntat d'endreçar l'espai públic. En aquests mesos de mandat hem incentivat la millora de la senyalització dels locals comercials de tal manera que poguem oferir una oferta digna de la ciutat comercial que som.

Una de les primeres coses que vam fer va ser dignificar els tòtems que hi havia a les entrades de la ciutat. estàven molt abandonats i no féien la funció informativa que havíen de fer.

Conjuntament amb Comerç Figueres, hem dignificat els tòtems comercials de la ciutat que delimiten la zona comercial. Vam canviar els plànols dels lavabos públics per tal de que els visitants i els figuerencs puguin informar-se dels serveis més propers.

En els propers mesos senyalitzarem d'una manera molt visual tots els 26 aparcaments públics i concessionats de la ciutat amb l'objectiu de facilitar l'aparcament i alhora donar informació turística.

Des de l'inici del mandat, hem pintat quatre murals de la mà d'artistes locals que també han contribuït a embellir la ciutat.

Millorar l'espai urbà, embellir la ciutat depèn de tots però sobretot del govern i després d'anys de desidia, assumim el repte.