El govern d’ERC i PSC oculten les severes retallades en educació, cultura i urbanismes dient que són un govern d’esquerres, republicà i progressista. Es pensen que repetint aquest mantra els problemes ja estan solucionats. Però, com afrontaran els reptes que tenim si han convertit els plens en un tràmit irrellevant?

Davant el seu intent d’eliminar el debat sobre el futur de la ciutat, des de Cs redoblem els esforços perquè en el ple es tractin els temes importants. En el darrer, vam elevar quatre propostes: Elaborar un pla per afrontar la solitud no desitjada, especialment en persones grans. Implantar un sistema alternatiu i augmentatiu de comunicació mitjançant símbols per a persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA).

Adaptar -sorprenentment amb el vot en contra d’ERC i PSC- els principals continguts del web municipal al sistema de lectura fàcil per a fer-la accessible a totes les persones amb dificultats de comprensió; i, mostrar el suport a la llibertat educativa als centres públics, concertats i privats.

El govern nacionalista va votar en contra perquè són els que, des del Parlament, impulsen un decret que posa en risc que els pares i mares puguin escollir amb llibertat la millor educació que volen per als seus fills. Seguirem impulsant mesures per la llibertat i la igualtat mentre el govern busca titulars fàcils i buits, per això dobla el pressupost en propaganda.