Hem aprovat el Pressupost 2020. Uns comptes realistes, tant en la previsió d'ingressos com en la de despeses, per posar la ciutat de Figueres al dia. Hem eliminat despeses supèrflues i hem incrementat la contractació de personal de serveis urbans a peu de carrer com guàrdies urbans o treballadors de la Brigada Municipal per donar resposta a les necessitats dels figuerencs i de les figuerenques.

I ho fem sense apujar els impostos, conscients de la realitat socioeconòmica de la ciutat. Al mateix temps, gràcies al model de gestió responsable, eficaç i transparent hem sortit, després de quatre anys, del Pla d'Estabilitat Pressupostària (PEF), la qual cosa significa recuperar la sobirania econòmica i tenir més autonomia, capacitat financera i de gestió pressupostària. Podrem decidir autònomament sobre els comptes municipals, sense estar lligats de mans.

El Pressupost aposta per a la realització d'inversions estratègiques de la ciutat com ara el nou pavelló municipal, l'ampliació del centre Ferran Sunyer, la restauració de la casa natal de Salvador Dalí, la millora de l'enllumenat públic o la millora en equipaments esportius com ara els vestidors i tancaments de l'Estadi Albert Gurt, l'adequació dels vestidors, grades i protecció de la piscina o la il·luminació del camp de futbol Marca de l'Ham. Uns comptes per donar resposta als ciutadans i posar la ciutat al dia.