Després de deixar passar uns dies i assimilar l'article del partit amb qui compartim oposició, on assegurava que el col·laboracionisme és la solució, li puc dir que sí, que soc fervent creient que és així, però aquest col·laboracionisme ha de ser amb tots els partits.

O no? O és que només interessa amb el govern?

Ja que en l'article parla molt de col·laboracionisme però poc de practicar-ho, em permeto recordar que tota l'oposició es va oferir a ajudar el govern a fer de regidor de Barri. Fins i tot, vaig escriure un article en aquest mitjà reivindicant la necessitat d'incorporar aquesta figura per facilitar la proximitat amb el ciutadà.

Cal recordar al govern que tots els partits, des del primer moment, hem estat fent arribar la nostra gran preocupació per la inseguretat del municipi. Ho hem fet ple rere ple, i no ho deixarem de fer, encara menys davant de casos com el del Sr. Jürgen. Seria un error no esmentar-lo -i no és fer sang- i sorprèn que el govern tracti de deixar en evidència l'oposició mentre se'n renta les mans. Aquest és el seu col·laboracionisme?

No es pot dir que s'abandera un projecte quan l'única cosa que s'ha fet és presentar una moció promoguda per l'ACM i que cap municipi ha seguit. No es pot demanar a l'oposició que presentem propostes perquè no té cap projecte propi. Sobre la moció, li vaig dir que si retirava el punt en el qual reclamava a l'Estat un deute, li votaríem a favor.

Lluny d'això, va voler mantenir-ho per poder seguir pregonant el fals mantra de l'«Espanya ens roba», una expressió que fins i tot els impulsors del terme han deixat d'utilitzar per vergonya.

Des de Ciutadans tenim diverses mocions i propostes sobre seguretat ciutadana i ocupació d'habitatges que no vaig presentar per respecte a l'acord que hem pres per realitzar un pla conjuntament. Faci públic aquest punt, faci públic que això és un acord de tots els partits i no sols del govern.

És just que si tots els partits estem col·laborant en millorar el municipi, es reconegui.