Fox ha anunciat que l'estrena de la cinquena i última temporada de 'Gotham', preqüela de Batman, serà el proper 3 de gener. Aquest nou lliurament culminarà amb la transformació del jove Bruce Wayne (David Mazouz).

Un dels nous personatges que arribarà a 'Gotham' -per provocar encara més el caos- és l'icònic vilà Bane, que estarà interpretat per Shane West i presentarà al popular enemic de Batman en un estil molt allunyat al qual els fans dels còmics de DC estan acostumats.

Així ho va fer saber Entertainment Weekly, que la setmana passada va publicar la primera imatge oficial de l'actor caracteritzat com el dolent. En ella, West feia gala d'un vestit que deixa al descobert una imponent armadura.

Més endavant, van arribar nous detalls sobre el personatge de la mà d'un membre del repartiment. J.W. Cortez, que dóna vida al Detectiu Álvarez a la sèrie. Va pujar una instantània al costat de West, que mostrava una màscara semitransparent molt diferent a la que portava Tom Hardy a 'El cavaller fosc'.

Un altre dels personatges que apareixeran per primera vegada a 'Gotham' és Harley Quinn, tal com va anunciar el showrunner de la ficció durant la Comic Con de Nova York. Els últims capítols també comptaran amb la villana dels còmics Magpie en la seva primera versió en acció real.

Un dels misteris que més ha deixat en suspens els fans és l'arribada de Joker a 'Gotham'. I finalment, tot apunta que Cameron Monaghan, Jeremiah en la ficció, acabarà convertint-se en el Príncep Pallasso del Crim. Així ho va revelar una imatge publicada per Pertwee, en la qual l'actor llueix un look molt semblant a l'estètica habitual de Joker.

Inspirada en la sèrie de còmics Batman: No Man 's Land (La terra de ningú), l'última entrega de la ficció de Fox arrencarà amb Gotham a un pas de l'anarquia total perquè diversos dolents com Penguin, Riddler, The Sirens i Jeremiah han pres punts clau de la ciutat. Jim Gordon, Bruce Wayne i pocs herois més decideixen quedar-se per fer-se de nou amb el control de la ciutat.

Gotham està protagonitzada per Ben McKenzie com James Gordon, Donal Logue com Harvey Bullock, David Mazouz com Bruce Wayne, Robin Lord Taylor com Penguin, Camren Bicondova com Selina Kyle, Erin Richards com Barbara Kean i Sean Pertwee com Alfred Pennyworth.