Aquesta setmana ha començat el rodatge de La travessa, el nou reality d’aventures de TV3 en què, per parelles, els concursants hauran de recórrer els Pirineus i sotmetre’s a proves de resistència, habilitat i superació. Laura Escanes és l'encarregada de presentar aquest recorregut fascinant, des de la Vall d'Aran fins al cap de Creus, en què només la parella més ràpida aconseguirà ser la guanyadora del programa i emportar-se els 10.000 euros de premi en joc.

Habilitats físiques i coneixement del territori

L'equip del programa ja ha passat per diferents indrets dels Pirineus, en unes primeres etapes i reptes trepidants que han posat a prova les habilitats físiques i els coneixements del territori dels concursants. El format compta amb un gran desplegament tècnic i visual, des de plans aeris espectaculars i seguiment per muntanya fins a càmeres d'acció que proporcionaran el mateix punt de vista dels participants del concurs.

Vuit parelles viuran l'aventura

Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van fer durant el mes de març, i només vuit han estat les escollides per viure aquesta aventura. Per conèixer la seva identitat, encara s'haurà d'esperar.

El programa s'estrenarà aquesta tardor en exclusiva a l'OTT de la CCMA, la nova plataforma de continguts de qualitat en català d'accés universal i gratuïta, i també es podrà veure a TV3.

"La travessa" és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Aguacate&Calabaza Films, i s'inscriu en l'estratègia de la CCMA d'adaptar els continguts i les formes de distribució als hàbits de consum i experiència audiovisual actuals.

Vuit parelles han estat les escollides per viure 'La Travessa' TV3