Barcelona

El programa "Zona Franca" de TV3 torna dilluns conduït per Danae Boronat

El 'late show' va cancel·lar les emissions per la marxa del presentador arran del polèmic gag sobre el PSC i l'esvàstica

El 'Zona Franca' tornarà a TV3 partir de dilluns amb Danae Boronat al capdavant.

El 'Zona Franca' tornarà a TV3 partir de dilluns amb Danae Boronat al capdavant. / CCMA

EFE

El programa Zona Franca tornarà dilluns que ve, 27 de febrer, a la graella nocturna de TV3 presentat per la periodista Danae Boronat, ha informat avui la televisió autonòmica.

"La periodista tarragonina Danae Boronat, fins ara coneguda per la seva faceta dins del periodisme esportiu, serà l'encarregada de donar continuïtat a l'entreteniment, l'humor i la sàtira de les nits de TV3, amb una mirada feminista i transgressora", explica aquest dimarts la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en un comunicat.

La cadena precisa que "malgrat que la seva personalitat marcarà l'esperit del nou Zona Franca, el programa continua compromès amb l'univers genuí del late night: la Mercabanda, els col·laboradors habituals del programa i les entrevistes més sorprenents i menys freqüents".

La CCMA considera que amb aquesta aposta el programa reactiva els objectius: "la recerca del públic més jove connectat al consum digital i la consolidació d'una franja televisiva capital per a TV3".

L'anterior presentador de Zona Franca, Joel Díaz, va deixar el programa el 30 de gener passat després de la decisió de la direcció de TV3 d'apartar de l'espai el col·laborador Manel Vidal, després que fes un acudit en què relacionava el PSC amb una esvàstica nazi.

Díaz va considerar aquesta decisió com a "injusta i inacceptable, tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat", segons va indicar al compte de Twitter.

Després de la dimissió de Joel Díaz, TV3 va deixar d'emetre el programa a la recerca d'un nou presentador, càrrec que a partir d'ara ocuparà Danae Boronat.