Notícia inesperada

La bomba que aquesta nit anunciaran Mónica Naranjo i Chanel en la gran final del ‘Benidorm Fest’

La presentadora i la guanyadora de l’any passat del certamen musical tenen un nou projecte en comú

Mónica Naranjo y Chanel

Mónica Naranjo y Chanel

Redacción Yotele

TVE promet emoció i nervis en la gran final del ‘Benidorm Fest 2023’, que se celebra a la ciutat alacantina i s’emet per La 1 i RTVE Play a partir de les 22.05 hores. 

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta, Megara, Blanca Paloma, Vicco, Karmento i José Otero es juguen el cobejat micròfon de bronze, que suposa passar directament al pròxim Festival d’Eurovisió, que se celebrarà al maig a Liverpool. 

Tot i que aquesta edició ha destacat per la seva gran qualitat i l’alt nivell de les propostes, la veritat és que els noms d’Agoney i Blanca Paloma, que van guanyar la primera i la segona semifinal, respectivament, surten com els grans favorits de la nit. 

I en aquesta gran gala, Mónica Naranjo i Chanel, guanyadora de l’any passat, anunciaran una bomba. Així ho ha assegurat José Pablo López, director de continguts generals de RTVE, en el seu compte personal de Twitter.

«Aquesta nit durant la final del ‘Benidorm Fest 2023’, tenen una cosa per explicar-nos a tots», ha assegurat l’executiu amb molt misteri. Els seus seguidors han començat a especular amb quina notícia serà.