Espanya continua el seu camí cap a la seva segona estrella de campiona en el <strong>Mundial de Qatar 2022</strong>. La selecció de Luis Enrique s’enfronta aquest diumenge 27, a les 20.00 hores, a Alemanya en la segona jornada del grup E, un partit que es podrà veure a La 1 de TVE i el canal Gol Mundial de Movistar Plus+.

El partit comptarà amb la narració de Juan Carlos Rivero, els comentaris d’Andrés Iniesta, Iker Casillas i Santi Cazorla, i les entrevistes a peu de gespa de Lara Gandarillas. El programa previ començarà les 18.55 hores. Després del partit, els espectadors podran seguir el postpartit a Teledeporte. I, a continuació, començarà el millor repàs de la jornada a Qatar amb ‘Estudio estadio: Mundial’, amb David Figueira.  

El partit es podrà seguir també en directe per RTVE Play, on a més els usuaris podran veure les imatges dels gols i les millors jugades en exclusiva.

També al canal Gol Mundial de Movistar Plus+

D’altra banda, l’Espanya-Alemanya també es podrà veure al canal Gol Mundial de Movistar Plus+. La plataforma de pagament oferirà un àudio exclusiu per als partits de la selecció espanyola, amb Carlos Martínez i Álvaro Benito com les veus dels partits del combinat de Luis Enrique a Qatar.