La mort d’Albert Solà ha obligat Telecinco a prendre una decisió sobre l’emissió de ‘¿Quién es mi padre?’. El programa presentat per Carlota Corredera oferirà aquest dissabte vinent 15 l’entrevista pòstuma del conegut com «El monarca de la Bisbal», que defensava que era el presumpte fill del rei Joan Carles I.

D’aquesta manera, s’emetrà una setmana després de la mort, en una entrega que servirà com a homenatge a aquest home, que va arribar a acudir al Tribunal Suprem amb la seva demanda de paternitat contra el rei emèrit.

Solà, que afirmava ser fill primogènit de Joan Carles I, va morir aquest dissabte passat 8 d’octubre a la Bisbal d’Empordà. L’home es trobava en un bar quan es va desplomar i va morir súbitament per causes que encara es desconeixen, segons va informar Europa Press.

L’estrena de ‘¿Quién es mi padre?’ ha liderat la nit de dissabte amb dades similars a ‘Déjate querer’. El nou programa de Telecinco presentat per Carlota Corredera va anotar un 12,2% de quota de pantalla amb 989.000 espectadors en les seves quatre hores de durada dedicades al cas de Javier Santos, presumpte fill de Julio Iglesias.