Prime Video i Mediaset van presentar ahir davant dels mitjans la tretzena temporada de La que se avecina, que arribarà amb importants novetats i un canvi d’escenari. Com ja s’havia anunciat, els veïns es mudaran a un nou edifici, un cèntric immoble ubicat a la direcció Contubernio 49. Els tres primers episodis arribaran a la plataforma el proper 18 de novembre, mentre que la resta es podran gaudir setmanalment. La temporada completa podrà veure’s més endavant a Telecinco.

Pel que fa a les noves trames de la comèdia, Alberto Caballero va avançar que la temporada arrencarà amb la sortida de la presó d’Antonio Recio: «A través d’aquest personatge es descobreix el nou edifici on s’han traslladat a viure els veïns i el que els ha anat passant a cadascun». «Amador viu amb Agustín, Maite ha trobat l’amor i Menchu viu amb Yoli, però tenen un nou problema», va explicar el creador.

Entre els nous personatges hi ha «una marquesa i una presidenta estricta amb una família perfecta» que estan «bastant incòmodes» amb la presència dels nous veïns. «Per posar més llenya al foc arriba Antonio Rocio», va comentar Caballero: «Davant dels Recio viuen uns xavals joves amb una manera d’entendre la vida totalment diferent a ells» va afegir.