La periodista i reportera de ‘Viajeros Cuatro’, Mónica Domínguez ha mort als 38 anys a Ponferrada. La viatgera arrossegava des de feia un temps una malaltia, els detalls de la qual es desconeixen, però que ha acabat amb la seva vida aquest 31 de juliol del 2022.

Algunes de les seves companyes de professió han volgut acomiadar-se’n a través de xarxes socials. Valeria Ros n’ha deixat constància en el seu perfil de Twitter: «Estic en xoc. Ha mort la meva amiga Mónica Domínguez i només vull donar tot el meu suport a la seva família. Una professional meravellosa i una companya fantàstica», ha escrit.

Una altra companya seva, Carme Chaparro, també ha volgut acomiadar-se’n publicant una foto seva a Instagram, acompanyada d’un bonic text: «Acaba de morir aquest somriure etern, una de les persones més carinyoses, bones i transparents que m’he trobat en aquesta professió en què res és el que sembla. Mónica ens va dir adeu ahir a la nit. La recordareu de molts programes, l’últim, ’Viajeros Cuatro’. Jo la vaig conèixer a ’Cuatro al dia’ i era la llum que il·luminava la redacció. Sé que sempre es diuen coses maques dels que se n’han anat, però ella se les mereix totes. Era tan bona persona, tant... Estimada Mónica Domínguez, no te n’has anat, perquè estaràs sempre en nosaltres. Continua estimant-nos allà on siguis».

Mónica Domínguez va començar la seva etapa a la televisió de la mà de 8TV i posteriorment ha estat sempre lligada a Mediaset, treballant a Divinity, Telecinco i Cuatro. La seva feina ha estat sempre associada als viatges i les aventures, cosa que ha compartit amb els seus seguidors d’Instagram.

La periodista de Ponferrada, que comptava amb més de 16.000 seguidors a Instagram, no deixava de compartir les vivències i experiències que vivia en els seus diferents viatges.