Els protagonistes de ‘Heartstopper’ s’han guanyat l’aplaudiment dels seguidors de la sèrie de Netflix després de l’ocorregut aquesta mateixa setmana a Londres. Durant l’Orgull de la ciutat, una marxa homòfoba va intentar arruïnar la desfilada. Els actors no van trigar a plantar-los cara enfrontant-s’hi per ajudar els agredits. 

A causa del recent èxit de la sèrie de temàtica LGBT, els actors han assolit una fama global. Això va fer que volguessin acudir a la manifestació londinenca per trobar-se amb alguns dels espectadors de la ficció i, malgrat la bona intenció, es van trobar amb una protesta que intentava arruïnar la desfilada. 

Quan l’elenc de ‘Heartstopper’, en què hi havia Joe Locke, Jenny Walser, Kit Connor, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Corinna Brown i Kizzy Edgell, ho va veure, s’hi va acostar per plantar-los cara.

Els actors van decidir alçar banderes LBTIQ+ davant els manifestants mentre ballaven i algun els feia una figa. La seva reacció ha sigut molt aplaudida pel públic anglès i internacional després de compartir-se un vídeo en el qual s’aprecia el que va passar.