Telemadrid ha confirmat la data d’estrena d’un dels seus nous programes. Dilluns vinent, 27 de juny, a les 23.00 hores, arriba a la cadena ‘Madrid, uno de tres millones’, presentat per Jota Abril. Aquest format centrat en les persones conegudes que han trobat a la capital el seu lloc de residència habitual està produït per Roberto Leal.

En la nova aposta de la televisió púbica madrilenya, Abril entrevistarà diferents artistes que van decidir instal·lar-se a Madrid per recordar com van ser els seus inicis a la ciutat. L’encarregat d’inaugurar la temporada serà Carlos Latre, el pròxim dilluns. L’humorista i imitador, nascut a Castelló de la Plana, se sincerarà sobre els seus primers anys a la ciutat.

Durant les pròximes entregues, Boris Izaguirre, veneçolà; Concha Velasco, val·lisoletana; Pepe Domingo Castaño, natural de Padrón; el cubà Fofito, i els andalusos Karina, Antonio Carmona i el mateix Roberto Leal xerraran amb Jota sobre el seu cas particular en els seus inicis a Madrid.

Jota Abril ha reconegut la seva il·lusió per capitanejar el format, ja que ell també es va quedar a la capital sense ser d’allà: «Soc un entre tres milions des del 1993, any en què vaig arribar a aquí amb 17 anys», reconeix.

El periodista sevillà s’ha mostrat orgullós del projecte, en el qual ha exercit de productor: «Els nostres convidats se senten molt còmodes, perquè, d’alguna manera, recreen un dels viatges més importants de les seves vides. Els nervis de deixar la llar o la incertesa del que es trobarien a la capital», confessa.