Netflix continua apostant pels realities en la recta final del 2021. El pròxim 11 de novembre, tan sols tres setmanes després del llançament de 'Insiders', la plataforma estrena el seu nou format de telerealitat: 'Amor amb fiança'. Per a anar escalfant motors, el programa presentat per Mónica Naranjo ha presentat aquest dimarts el seu primer tràiler amb els concursants en acció.

Les sis parelles participants asseguren tenir una relació sincera, però hauran de provar-ho davant les cambres de l'espai produït per Fremantle. Aleix i Mar, Paula i Daniel, Adrián i Laura, Fran i Jose, Katherine i Kevin i Carles i Cristina competiran per un premi en metàl·lic de fins a 100.000 euros. Dir la veritat, per dolorosa que sigui, els farà guanyar diners. En canvi, la xifra disminuirà automàticament si menteixen.

Els aspirants hauran de viure allunyats de les seves parelles en un entorn idíl·lic per a posar a prova la seva confiança. Davant ells es presentaran visites inesperades, amors que creien superats, gelosia o veritats que sempre van voler descobrir, tal com avança Netflix.

El tràiler de 'Amor amb fiança' mostra un dels seus elements principals: el 'eye detect'. Es tracta d'una "revolucionària tecnologia", similar a un polígraf, que analitza les alteracions involuntàries que es produeixen en l'ull en mentir.