Movistar+ estrena aquest divendres amb doble capítol la segona temporada de la sèrie 'Merlí Sapere Aude'. "És més madura, més serena i deixa enrere l'adolescent", va resumir l'actor protagonista, Carlos Cuevas. La segona temporada de l'spin-off parteix del moment en què el Pol Rubio i els seus companys retornen a la universitat i es troben amb un paranimf en obres.

'Merlí Sapere Aude', protagonitzada per Carlos Cuevas, estrena la segona temporada a Movistar+

Carlos Cuevas ha avançat que des d'un principi el personatge que ell interpreta, el Pol Rubio, descobrirà "una cosa que li fa moure molt les seves bases i el seu terreny" i, al voltant d'això girarà tota la temporada. La segona part de l'spin-off incorpora dos nous fitxatges, l'Àxel (Jordi Coll) i el Dino (Eusebio Poncela). En la segona temporada la filosofia continua com a puntal i a partir d'aquesta es qüestionaran diversos temes, com l'atzar, el destí o la paradoxa entre la veritat i la mentida, entre altres.

Sales de cine

Sales de cineÉs una de les estrenes destacades en plataforma en una setmana on arriba als cinemes 'Los Estados Unidos contra Billie Holiday'. La majoria de les novetats de les sales s'estrenaran aquest dimecres degut a la Setmana Santa.

Dirigida per Lee Daniels, 'Los Estados Unidos contra Billie Holiday' està protagonitzada Andra Day, qui es posa en la pell de la famosa cantant de jazz i retrata la persecució que va patir de mans del Departament Federal de Narcòtics d'Estats Units.

'Ruega por nosotros'

Arriba als cinemes 'Ruega por nosotros', la cinta de terror d'Evan Spiliotopoulos. Al film, un periodista descobreix una sèrie d'aparents miracles a un petit poble de Nova Anglaterra d'una jove que diu haver rebut la visita de la Verge Maria. Uns miracles, però, que amaguen una cara molt més fosca.

'El horitzonte'

'El horitzonte' s'estrena a la gran pantalla dimecres. Dirigida por Delphine Lehericey, aquesta cinta dramàtica es va estrenar al Festival de Sant Sebastià i va rebre y recibió el Premi Lurra de Greenpeace.

Laetitia Casta i Clémence Poésy són les protagonistes d'aquesta història sobre una família afectada per una terrible sequera que els posarà a tots a prova.

'La última primavera'

El documental 'La última primavera', d'Isabel Lamberti, s'estrena divendres a Barcelona. Tracta sobre la família Gabarre-Mendoza, que celebra l'aniversari del seu nét, una festa interrompuda per una inspecció policial.

El lloc on viuen, la Cañada Real, un barri de Madrid, s'hi viuen constants tensions entre les autoritats i els veïns ja que els terrenys han estat venuts i les famílies estan obligades a abandonar les cases que ells mateixos han construït. El documental va guanyar al Festival de Sant Sebastià el Premi nous directors.

Netflix

La plataforma estrena 'Madaume Claude' dirigida i escrita per Sylvie Verheyde, i amb Karole Rocher de protagonista. La cinta se situa a París als anys 60 i tracta sobre la influència de Madame Claude que va més enllà del món de la prostitució.

S'estrena aquesta setmana a partir de l'1 d'abril, la segona temporada de 'Cámara del terror', programa de càmera oculta presentat per Gaten Matarazzo (‘Stranger Things’). Netflix també estrena 'Las prendas que nos marcaron', que obre els armaris d'un grup de persones que narren els significats de la seva roba, i 'La serpiente', la història de l'estafador i assassí Charles Sobhraj.

HBO

La plataforma HBO estrena el 4 d'abril la sèrie documental 'true crime', de sis capítols, 'Reza, obedece, mata (Knutby)', creada pels periodistes Anton Berg i Martin Johnson i dirigida per Henrik Georgsson. La història ressegueix els terribles successos que van tenir lloc al poble de Knutby, on una jove va ser assassinada. HBO també estrena aquesta setmana la temporada final de 'Vikings'.

Filmin

La plataforma estrena aquesta setmana 'Life', una sèrie del creador de 'Press', Mike Bartlett, un drama d'històries creuades sobre les vides de quatre personatges connectat pel fet de viure en una antiga cas victoriana. Filmin també inclou al seu catàleg aquesta setmana: el thriller policial 'Hondar ahoak', de Koldo Almandoz, i la minisèrie sobre el Cas Alsasua d'Asier Urbieta.