El personatge del Pol Rubio (Carlos Cuevas) ha tornat a les aules aquesta primera setmana d'agost. El segon lliurament de la sèrie original de Movistar+ Merlí. Sapere Aude es grava aquests dies en diferents localitzacions de Barcelona (platja de la Barceloneta, barri Gòtic, barri de la Sagrada Família, la Universitat de Barcelona).

Produïda en col·laboració amb Veranda TV, el rodatge d'aquesta nova entrega de l'emblemàtic spin-off durarà al voltant d'unes dotze setmanes i, de la mateixa manera que va succeir amb la primera temporada, es manté en castellà i en català.

El seu creador, Héctor Lozano, es basa en les grans preguntes de la filosofia, com ara el lloc de l'ésser humà en la immensitat de l'univers, l'atzar i el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida, o l'ètica per desenvolupar l'evolució personal del Pol Rubio i dels seus amics en aquesta nova entrega, que s'estrenarà al 2021 a Movistar+.

Menna Fité torna a dirigir aquesta ficció protagonitzada per Carlos Cuevas, en el paper del Pol Rubio, i per María Pujalte, com a Bolaño.

L'elenc es completa amb els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Rubio) i Eva Martín (Silvia Montoliu). A més, s'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor nominat al Goya Eusebio Poncela, que interpreta en Dino, el propietari del bar Satanassa, i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), com a Axel, un atractiu fuster.

En paraules del seu creador, Héctor Lozano, aquesta segona temporada de Merlí. Sapere Aude suposarà per al protagonista, en Pol Rubio, un pas crucial cap a la maduresa.

SINOPSI 'MERLÍ. SAPERE AUDE' (T2)

SINOPSI 'MERLÍ. SAPERE AUDE' (T2)

El grup d'amics comença el segon semestre d'universitat. Després de l'aturada, tornen a les aules amb ganes d'iniciar la segona part del curs. Com a benvinguda, es troben el paranimf en obres. Un grup d'operaris ha començat a restaurar-lo i l'encarregat de les tasques de restauració tindrà una relació especial amb en Pol Rubio.

  • Creador i guió: Héctor Lozano
  • Direcció: Menna Fité
  • Gènere: drama adolescent
  • Episodis: 8
  • Durada: 50 minuts
  • #MerliSapereAude