Avui dissabte, a les 22.10 h, TV3 presenta una nova edició de Preguntes freqüents, amb Cristina Puig, que continuarà seguint l'evolució de la crisi del coronavirus. A més d'entrevistes per aprofundir en diversos aspectes de la malaltia i en el desconfinament, el programa conversarà amb el cantautor Lluís Llach, amb l'exdiputat i jurista Diego López Garrido i amb el veterà periodista Salvador Alsius.

Preguntes freqüents entrevistarà el pneumòleg i director clínic de Malalties Respiratòries de l'Hospital de Bellvitge, Jordi Dorca, per conèixer millor com la Covid-19 ataca el cos humà. Poques hores abans que una part de Catalunya entri a la fase 1 del desconfinament, en parlarà amb la doctora en física i experta en epidemiologia matemàtica Clara Prats, que ha facilitat part de les dades que ha fet servir la Generalitat per fer efectiu el desconfinament. I també conversarà amb la investigadora de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell Cristina Royo, des d'Andorra, que pot ser el primer país a fer tests a tota la població.

Arran de la campanya #JoEmCorono per recaptar fons per a la prevenció i cura del coronavirus, Gemma Humet interpretarà la nova versió de "Núvol blanc" que Lluís Llach, Judit Neddermann, Santi Balmes i ella mateixa han enregistrat per a aquesta iniciativa solidària. I també serà en directe al programa el mateix Lluís Llach.

Ha abusat Pedro Sánchez de l'estat d'alarma per lluitar contra el coronavirus? Preguntes freqüents demanarà que responguin aquesta qüestió el catedràtic de Dret Constitucional i exdiputat Diego López Garrido i el catedràtic de Dret Penal a la UB Joan Queralt.

A més, el programa vol saber com ha començat la jubilació tot un veterà del periodisme com Salvador Alsius, que ha viscut el confinament d'una manera diferent, atès que fa uns 40 anys que viu en comuna.

Els periodistes convidats al "FAQS" seran Neus Tomàs i Xabier Lapitz. I també hi haurà les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés.