Aquest cap de setmana, continuen els "Concerts confinats" al 33, el nou espai que mostra la música que fan els artistes des de casa durant aquests dies de confinament pel coronavirus. Els protagonistes d'aquests dies seran Duo del Mar, Maruja Limón, Stay Homas, Montse Castellà, Sabor de Gràcia, Pep Sala i Joan Masdéu. La proposta musical del 33 es completarà amb l'emissió de diversos concerts enregistrats abans de l'inici del confinament.

El cap de setmana, el 33 continuarà l'emissió dels "Concerts confinats", un espai diari de música feta des del confinament, i també emetrà diversos concerts enregistrats abans del confinament, que han cedit gratuïtament molts artistes del país mentre duri aquest temps crític. La proposta estarà en antena mentre duri l'estat d'alarma i es mantingui el confinament. La major part d'aquesta programació és fruit de la crida que ha vehiculat l'Acadèmia Catalana de la Música en un acord amb la CCMA.

Divendres 17 d'abril

L'oferta musical del cap de setmana començarà divendres amb dos "Concerts confinats". El primer, a les 21.55, serà del Duo del Mar, i tot seguit, a les 22.02, serà el torn de Maruja Limón.

A les 22.43, després del programa "Tot el temps del món", continuarà l'oferta musical amb el concert "Nit d'estiu i festa", d'Andrea Motis, enregistrat al Teatre Grec de Barcelona el 2017. Seguidament, a les 23.14, s'emetrà el concert "La alegria y el canto", de la cantant colombiana resident a Barcelona Marta Gómez, guanyadora d'un Grammy llatí el 2014.

I a les 23.50 serà el torn del concert "Caïm Riba i amics", enregistrat a l'octubre del 2015 al City Hall de Barcelona, on el cantant celebrava els seus 20 anys de carrera. El van acompanyar a l'escenari Gossos, Gerard Quintana, Santi Balmes, Jordi Lanuza, Xarim Aresté, els companys de la seva banda, Pastora, Pauet i Dolo, i també el seu pare, Pau Riba.

Dissabte 18 d'abril

El primer dels "Concerts confinats" de dissabte, a les 21.55, oferirà un compactat de 16 cançons del grup Stay Homas, format per Guillem Boltó, de Doctor Prats, i Klaus Stroink i Ray Benet de Buhos. Tots tres artistes comparteixen pis i confinament, i d'aquesta circumstància n'ha nascut el grup, que amb la seva proposta musical s'ha convertit en fenomen musical a les xarxes socials.

Seguidament, a les 22.33, s'emetrà un concert des del confinament de la cantautora i activista ebrenca Montse Castellà.

Diumenge 19 d'abril

A les 21.55 el 33 estrenarà un concert de rumba fet des del confinament pel grup Sabor de Gràcia, que lidera Sicus Carbonell. Aquest concert confinat inclou la cançó "Herois", dedicada al personal sanitari que està lluitant contra el coronavirus. La cançó es posarà a la venda per iTunes i Spotify, i els guanys es destinaran a la investigació mèdica contra aquesta pandèmia. A més, al concert, també hi ha moments de poesia adreçada a la situació que vivim i, lògicament, bona rumba.

Després, a les 22.37, "Sau 30", amb Pep Sala al capdavant, ofereix un petit recital fet des del confinament amb tots els membres de la banda connectats per internet. I tot seguit, a les 22.54, s'emetrà la primera part d'un concert confinat del cantautor Joan Masdéu, fet des de casa seva.

I a les 24.35, tancarà l'oferta musical del cap de setmana el concert que el grup tarragoní de rock alternatiu Bongo Botrako va oferir al Festival Viña Rock de Villarrobledo l'any 2014.