Un dissabte més et portem el nostre resum més complet de l'actualitat rosa. Uns dies marcats per la pandèmia del coronavirus COVID-19 que ha provocat un estat d'alarma a casa nostra. A la suspensió de les classes escolars i universitàries se suma la petició perquè bars, restaurants i gimnasos privats tirin el tancament.

Una decisió que s'ha pres amb l'objectiu de reduir l'impacte d'aquest virus i poder evitar el col·lapse dels hospitals i centres de salut. Així, la petició de les autoritats perquè els ciutadans ens quedem a casa s'ha convertit en el tema de el moment d'Instagram.

Una infinitat de cares conegudes ha fet una crida pública perquè ens quedem a casa. Des Dulceida a Miguel Ángel Silvestre, tots han fet el hashtag #YoMeQuedoEnCasa la seva bandera.

Una de les que ha decidit prendre mesures ha estat Paula Echevarría. L'actriu i influencer s'ha sotmès a un tractament de vitamina C i ozó perquè és exfumadora i amb al·lèrgia asmàtica. Ella mateixa ho ha explicat en el seu perfil d'Instagram amb uns vídeos que ha penjat a les seves stories.

I sense sortir del coronavirus, els Reis s'han sotmès a les proves per descartar un possible cas de COVID-19. I és que després del positiu de la ministra Irene Montero, Felip i Letizia han decidit realitzar-se la prova a l'haver estat recentment amb ella la Reina en un acte oficial.

Fora de les nostres fronteres, l'actor Tom Hanks i la seva dona, Rita Wilson, han anunciat que s'han contagiat durant el seu viatge a Austràlia. El protagonista de Nàufrag ha volgut tranquil·litzar a tots els seus fans amb una foto al seu perfil d'Instagram on afirma que estan bé, i agraeixen l'afecte dels sanitaris australians que els han atès.

I un altre actor nord-americà que està en quarantena és Orlando Bloom. El promès de Katy Perry ha deixat el rodatge de la seva sèrie a República Txeca per viatjar als Estats Units on es posarà en quarantena.

El triomf de Belén Esteban

Belén Esteban ha protagonitzat l'exclusiva d'aquesta setmana amb un posat a la casa que va ser de Toño Sanchís. La princesa del poble ha volgut deixar clar que el seu exrepresentant ha deixat el domicili en un estat "lamentable".

Mentre se soluciona la batalla legal de tots dos, Toño ja ha començat una nova vida a Pozuelo de Alarcón. Allà, el mànager s'ha instal·lat amb la seva família. Això sí, Sanchís ha continuat amb la seva llei del silenci i no ha volgut fer cap declaració després de l'exclusiva de Belén Esteban.

El dolor de Rocio Flores

Rocío Flores ha decidit obrir el seu cor a Supervivientes. Cansada de totes les crítiques al seu pare, la filla gran de Rocío Carrasco ha tret la cara per Antonio David en assegurar que ell mai ha parlat malament de la seva mare: "A casa del meu pare mai s'ha parlat malament de la meva mare. Mai. Mai. Ni fins i tot fent el que ens ha fet ni fins i tot posant-nos en la pitjor situació que hem pogut viure durant dos anys i escaig Tu saps els tres anys que hem passat a casa meva, per posar una demanda que no corresponia?".

I és que està clar que per Rocío Flores seu pare és la persona més important de la seva vida: "Què dono la vida pel meu pare? I tant que sí! Perquè ell ha donat la vida per mi i si no fos per ell, avui dia no seria la persona que sóc, no valoraria les coses com les valoro i no tendia els valors que tinc. Per això em fa gràcia quan diuen que me'n vaig anar amb ell perquè era el que em consentia. Me'n vaig anar amb el més estricte i amb el que menys diners tenia".