Presentar un programa en directe durant cinc hores no és fàcil. I si a sobre aquest programa té la dosi d'improvisació que caracteritza Sálvame, encara menys. És per això que no és estrany que alguna vegada passin coses de les que es penedeixen des de la direcció d'aquest format. I una cosa així ha passat aquest dimarts a la tarda.

Durant la presentació de Gianmarco, un dels protagonistes de l'última edició de Gran Hermano Vip a Telecinco, Paz Padilla va simular estar cuinant amb l'italià. Fent veure que cuinaven pasta, la presentadora i el convidat han anat desgranant el pas el jove pel programa més conegut de Telecinco. Fins que ha arribat el moment de parlar d'amor i de relacions sentimentals.

Ha estat llavors quan Padilla li ha retret a l'italià que s'hagués enamorat de moltes dones dins de la casa. Agafant un xurro, Padilla ha fet un gest sexual i li ha dit al convidat: "Mira, així és com t'aixecaves tu dins de la casa cada dia". El comentari, poc apropiat en l'horari de protecció infantil en el qual s'emet Sálvame, no ha passat desapercebut per a la direcció del programa. O això semblava per la reacció de Paz Padilla, que ha canviat el gest abans d'anar a publicitat.

"Ho sento, és el que m'ha sortit, que em posa nerviosa. Quina tarda que m'espera per davant", s'ha disculpat. Telecinco ja ha tinguts diversos problemes amb Sálvame com a conseqüència dels comentaris de tota mena i insults que s'aboquen al programa. Els organismes reguladors han posat alguna multa els responsables de Mediaset per emetre continguts poc apropiats en un horari (el de tarda) amb una especial protecció infantil.

De fet la polèmica va arribar a tal punt que els responsables d'aquest format de La Fàbrica de la Tele van haver de dividir la tarda en diversos trams: el Sálvame Limón, Naranja i Banana, per distingir els comentaris i els continguts que es podien emetre segons fos una hora o una altra del dia i el canal hagués de respectar els continguts d'un públic o d'un altre. Així, aquest comentari de Padilla podria suposar un altre cop tant per Sálvame com per Telecinco.