El periodista Jordi Évole posarà fi aquest diumenge al seu camí al capdavant del programa «Salvados» per dedicar-se a un nou projecte a la Sexta i serà substituït per Fernando González, "Gonzo".

'Salvados', el programa més vist de la història de la cadena, comptarà amb una nova temporada, ha informat Atresmedia, que capitanejarà Gonzo.

El fins ara reporter d'«El intermedio», que porta vinculat al grup des de 2008, va codirigir el passat gener el documental «Darrere el mur», una radiografia humana de la migració des d'Amèrica Llatina cap a Estats Units.

Diumenge que ve, Évole emetrà el seu últim «Salvados», que es titula «Mi barrio» i en què el periodista parlarà amb els veïns de Sant Ildefons, el barri de Cornellà en el qual es va criar, i on s'inclouran imatges d'un documental que va gravar amb el seu pare quan tenia només 9 anys.

"Seran dies d'emocions. Gràcies per tot l'afecte que ens envieu. Diumenge tanquem una etapa. I n'obrim una altra", ha escrit Évole aquest divendres al seu compte de Twitter.

L'informador, que va renovar fa pocs dies la seva vinculació amb Atresmedia, va començar 'Salvados' el 2008 i des de llavors ha realitzat gairebé 300 programes en què ha entrevistat, entre d'altres, al papa Francesc i a Nicolás Maduro.