El periodista Jordi Évole ha anunciat aquest dijous que deixarà de presentar el programa 'Salvados' després d'onze anys al capdavant del programa de La Sexta.

Durant una entrevista a 'El Hormiguero' d'Antena 3, Évole ha anunciat que diumenge que ve, quan s'acaba la temporada, serà l'última vegada que presenti aquest programa d'actualitat tot i que 'Salvados' continuarà emetent-se, encara que ja no conduït per ell.

"Avui estic més nerviós que mai", ha admès abans de llançar l'anunci de que deixa el programa de la seva "vida" després d'onze anys per emprendre nous projectes en considerar que "és el moment de donar un relleu".

"S'ha tancada un cercle. Em vull reinventar", ha subratllat Évole, que tot i això ha admès que mai podrà conduir un espai de la "transcendència i dimissió" de 'Salvados', en què ha entrevistat personatges de fama mundial com el Papa Francesc o Nicolás Maduro.

El periodista català ha renovat contracte amb Atresmedia, pel que seguirà vinculat al grup de comunicació i a La Sexta, amb un programa en prime time. "Són molts els que m'han dit que cal saber retirar-se a temps, però jo seguiré fent televisió, a més amb un projecte amb el qual tinc molta il·lusió", ha explicat.

Pel que fa a la nova cara que se situarà al capdavant de l'espai a partir de la temporada que, Évole no ha revelat la seva identitat tot i que s'ha mostrat convençut que farà que no se'l trobi a faltar.

"Vull que sigui aquesta persona la que ho comuniqui, encara que no sé si podrem mantenir durant molt de temps el secret", ha afegit Évole, que ha agraït el suport rebut per l'audiència durant aquests anys.