(Aquesta notícia conté spoilers)

Després de l'emissió del segon capítol de la vuitena temporada de 'Juego de Tronos', tot està disposat perquè comenci la que serà la gran batalla entre els morts comandats pel Rei de la Nit i l'aliança liderada per Daenerys Targaryen i Jon Snow. Els Caminants Blancs ja estan als voltants d'Invernalia, i s'acosten al feu dels Stark per iniciar el combat.

Anticipant el llançament del tercer capítol, HBO ha publicat diverses imatges de l'episodi. A la primera imatge apareixen Jon Snow i Daenerys, contemplant d'esquena a les forces de la batalla. Jon també és el personatge retratat en la segona imatge, sorprès i tacat de sang.

La tercera imatge mostra a Brienne comandant el seu flanc, acompanyat del seu fidel amic Jaime, a l'espera que arribin els Caminants Blancs i comenci la batalla final. En la quarta imatge apareixen Tyrion i Varys a les criptes.

Finalment, tant en la cinquena com en la sisena fotografia el personatge principal és Sansa Stark, primer amb la seva germana Arya, que està d'esquena a la imatge, i després la senyora d'Invernalia sola i asseguda, a l'espera.

Amb les imatges publicades, HBO prepara el terreny per a l'arribada del tercer capítol de la vuitena temporada de la seva reeixida sèrie. Després de dos episodis que tot just han sobrepassat els cinquanta minuts, aquest tercer lliurament s'estendrà fins als 84 minuts, de manera que els fans de 'Juego de Tronos' tindran gairebé hora i mitja per digerir tot el que passi en la Batalla d'Invernalia.