Si una producció audiovisual ha acaparat les mirades i l'interès dels usuaris aquest abril ha estat sens dubte, 'Joc de Trons'. Però més enllà dels set regnes i les seves aventures, hi ha més ficció que val la pena veure.

Les cadenes han mogut estrenes de les seves sèries i pel·lícules més potents per atreure a l'espectador, i aquesta Setmana Santa es presenta com l'oportunitat perfecta per descobrir noves produccions.

En concret, Netflix ha preparat un calendari d'estrenes, entre sèries, films i documentals, durant aquest mes d'abril d'allò més suculent. Pren nota de les millors pel·lícules que pots accedir a des de la famosa plataforma.

'Tienda de unicornios'

Aquesta divertida comèdia dirigida i coproduïda per l'actriu Brie Larson explica la història de Kit, una noia que, després de tornar a viure amb els seus pares, rep una misteriosa invitació d'una botiga que posarà a prova les seves idees sobre el veritable significat de la maduresa.

Trilogía de Batman

Les tres pel·lícules de Christopher Nolan sobre Batman aterren a la plataforma Netflix per amenitzar les tardes d'aquestes vacances. Cadascuna d'elles va ser un èxit taquiller i van ser elogiades tant per la crítica com per l'audiència per donar una dimensió més realista al superheroi de DC Comics. No et perdis'Batman Begins', 'El Caballero oscuro' i 'El Caballero oscuro: La Leyenda renace".

Bridget Jones i les seves aventures

Rialles assegurades amb les aventures de Bridget Jones en dues pel·lícules que podràs veure a Netflix: 'El Diario de Bridget Jones' i 'Bridget Jones: Sobreviviré'. La soltera de trenta i tants creada per l'escriptora Helen Fielding va ser interpretada a la gran pantalla per Renée Zellweger, les cares de la qual, abans de sotmetre's a cirurgia, són d'allò més expressives. Pel·lícules que et faran la tarda més agradable.

'Los Miserables'

La cèlebre novel·la de Víctor Hugo es va convertir en un musical dramàtic que el 2013 va guanyar tres Oscars. Estrelles com Hugh Jackman, Russell Crowe o Anne Hathaway conformen un repartiment estel·lar per a aquesta pel·lícula, que encara que va dividir a la crítica, va acumular més comentaris positius que negatius.

'A quién te llevarías a una isla desierta'

Aquest film produït per Netflix explica la història de quatre amics que van compartir pis durant vuit anys. No obstant això, arriba un punt en què els joves han de plantejar el seu futur abans que s'acabi l'estiu. Dirigida per Jota Linares, la pel·lícula va guanyar el premi en la secció oficial del Festival de Màlaga.

'La cita perfecta'

Una pel·lícula idònia per als addictes al romanticisme. Protagonitzada per Noah Centineo, un dels nois de moda, Laura Marano i Camila Mendes. Brooks necessita diners per a la Universitat i es presta com xicot suplent en una aplicació de cites. Ser un noi diferent cada nit li crearà un problema d'identitat i ha de decidir qui és i amb qui vol estar.

'Un monstruo viene a verme'

Netflix deixa per a final de mes una gran pel·lícula. El dia 30 s'estrena el film de Juan Antonio Bayona basada en la novel·la de Patrick Ness. La pel·lícula gira al voltant de Connor, un adolescent amb massa pes sobre de les espatlles: els seus pares estan separats i la seva mare, greument malalta. Fantasia, contes de fades, imaginacions ... el petit intentarà superar totes les seves pors amb l'ajuda d'un monstre.

A més d'aquestes estrenes, n'hi ha altres de destacables com 'Alguien especial', una comèdia sobre el desamor i l'amistat als 30 o 'Baby driver', acció, velocitat i crim, entre d'altres.