'Terror y Feria', la nova sèrie original de Flooxer, s'estrenarà a Atresplayer, la plataforma de streaming de Atresmedia, el dijous 25 d'abril. Composta per sis episodis autoconclusius, la sèrie és creació de Benja de la Rosa i està produïda en col·laboració amb Suma Latina, la productora d'els Javis.

L'eclèctica comèdia pretén unir el terror amb la comèdia "cañí" i el folklore més icònic, segons la cadena, i és la primera producció íntegra de Javier Calvo i Javier Ambrossi a través de la seva productora Suma Latina. La sèrie vol invocar l'esperit de John Waters, Alfred Hitchcock, La Veneno o Chicho Ibáñez Serrador, tot al mateix temps, tal com resa la seva sinopsi:

"Per què la mare d'una nena posseïda no pot ser una folklòrica en hores baixes? O una ex actriu del "destape"? Per què no hi pot haver un poltergeist a Zamora? Per què un esperit no pot ser transsexual?"

En la ficció que dirigeix Benja de la Rosa (La sexta alumna), participen intèrprets com Ana Morgade, Itziar Castro, Antonio Pagudo, Eloi Costa, Secun de la Rosa (germà del creador), Etsy Quesada, Eva Llorach, Celia de Molina o José Lifante.

'Terror y Feria' se suma als anteriors projectes de Flooxer en ficció nacional i talent jove, on han destacat sèries com Gente Hablando -guardonada com a millor sèrie de format curt al Festival Internacional de Lille -, Looser, El partido o l'exitosa comèdia dels Javis, Paquita Salas.

Els dos primers capítols de 'Terror y Feria' seran presentats durant el Festival Carballo Interplay 2019 el divendres 5 d'abril. L'estrena de la temporada íntegra arribarà a Atresplayer el 24 d'abril.