Netflix ha anunciat la data d'estrena de la tercera temporada -o banda, com fa anomenar-la la sèrie 'La casa de papel', en exclusiva en la seva plataforma el proper 19 de juliol.

Simultàniament la plataforma ha llançat un primer i breu avanç d'imatges en què es pot veure com el paradisíac descans dels atracadors més famosos de la televisió és bruscament interromput per l'assalt de forces militars.

'La casa de papel', que va néixer a Atresmedia, es va convertir a partir de la seva adquisició per Netflix a la fi de 2017 en un dels majors èxits internacionals de la plataforma de Reed Hastings i va ser la gran triomfadora dels darrers premis Emmy Internacional, on es va emportar el guardó al millor drama.

Al juliol de l'any passat Netflix va tancar un acord a escala global amb el creador de la sèrie, el productor i guionista Álex Pina, per produir noves sèries i projectes exclusius per als seus usuaris, incloent-hi la tercera temporada de "La casa de papel".

Amb un repartiment encapçalat per Úrsula Corberó i Álvaro Morte les dues primeres entregues narraven la preparació i execució d'un atracament a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per un grup de vuit lladres.

Per a la tercera temporada s'uneixen Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri, Fernando Cayo i Rodrigo de la Serna, en una missió que serà "més que un atracament", segons el poc que se sap fins al moment.