Divuit anys després, diversos membres del repartiment original de 'Beverly Hills 90210', la sèrie coneguda com a 'Sensación de vivir', es reuniran molt aviat, ja que CBS farà un 'reboot' de la mítica ficció adolescent dels 90.

Segons Deadline, els actors Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris apareixeran en aquesta nova versió. De moment, Shannen Doherty i Luke Perry són els dos únics membres del repartiment original que no han confirmat la seva presència. La ficció estarà dirigida pels showrunner de 'Sensación de vivir: La nueva generación', primer reboor de la sèrie que The CW va estrenar el 2008.

Tori Spelling ja va insinuar un possible retorn de 'Sensación de vivir' el març passat. L'actriu va penjar una imatge a Instagram en què apareixia als estudis de CBS, assegurant estar "de tornada a la feina". "Un gran dia creatiu ahir amb Jennie Harry", va escriure al costat de la foto.

La sèrie original, creada per Darren Star i produïda per Aaron Spelling, es va convertir en un fenomen de la cultura pop durant la seva emissió des del 1990 fins al 2000 a Fox, sumant un total de 10 temporades i gairebé 300 episodis.

Shannen Doherty i Luke Perry també van protagonitzar el reeixit reboot de The CW, que va sumar un total de cinc temporades amb un nou repartiment entre el 2008 i el 2013, i que a més va comptar amb aparicions estel·lars de diversos membres del repartiment original, incloent Garth, Doherty i Spelling. 'Sensación de vivir' també va donar peu a un spin-off, Melrose Place, estrenada el 2009, i a Models, emesa entre 1994 i 1995.