S'han acabat les expulsions rutinàries a «Masterchef Celebrity». Santiago Segura s'ha acomiadat dels fogons del «talent» culinari convertint-se en el desè expulsat de l'edició. El director va marxar enfadat amb la seva manera de perdre i el seu últim plat, encara que els jutges reconeguessin que les postres elaborades eren unes de les «més difícils de la història».

A cada moment, Santiago Segura es repetia a ell mateix el seu error: «M'he passat de llest, vaig pensar que fent la cúpula més fina seria més elegant, però també més fràgil ... i me les he menjat». Això sí, amb molt d'humor explicava als presents que «estaré dient-me que sóc imbècil un mes. Aquestes postres són el més humiliant que m'ha passat a la meva vida», i sobretot perquè la seva xocolata es va trencar i no va coronar l'elaboració .

Ja amb Eva González, el cineasta va reconèixer el seu mal perdre: «Em sento molt ruc, no sóc finalista, sóc un desgraciat com tots els altres que s'han anat». Deixant de banda les bromes, l'experiència de «Masterchef Celebrity» li ha encantat: «Me'n vaig molt content... i vull el meu extractor de sucs. Hem viatjat, hem cuinat... és una experiència única».

Les llàgrimes de Paz Vega

Durant la prova d'eliminació, Santiago Segura i Paz Vega han competit i han perdut els papers. Després que en la prova grupal no s'acabessin d'entendre i s'assenyalessin les errades dels seus respectius plats, al plató va passar una cosa semblant. Al director no li va agradar que la seva companya li assenyalés els errors que havia comès amb les seves postres abans del tast: «Quan venia em deia que la xocolata estava mal temperada. T'ha demanat algú teva opinió?».

Aquestes paraules van molestar a l'actriu, que no va poder evitar trencar a plorar: «No m'esperava la reacció. Sóc natural i dic les coses com em neixen, sense ànim d'ofendre. M'ha semblat fora de lloc».

No obstant això, aquesta petita picabaralla ha quedat en l'oblit. Abans de conèixer el nom de l'expulsat, tots dos es van fondre en una abraçada amb Ona Carbonell, tercera concursant que se sotmetia a la prova d'eliminació, i es van demanar disculpes: «Finalment tot bé amb Santiago. L'admiro i l'estimo».

Mario, Boris, Antònia, Ona i Pau, els finalistes

Amb l'expulsió de Santiago Segura, Ona Carbonell i Paz Vega s'unien a Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre i Antonia Dell'Atte com els cinc finalistes de «Masterchef Celebrity». Els tres últims van ser els afortunats que primer van trepitjar la galeria com a aspirants a aquest títol després de guanyar la prova d'exteriors.

La final de «Masterchef Celebrity» està a tan sols dos programes de distància i només queda saber quin concursant es farà amb el premi.