Fer humor amb els símbols de l'Estat passa factura. I si no que li diguin a Dani Mateo. Fa uns dies va fer un gag replicant la lectura de l'article de la Constitució per part de la princesa Elionor en el que es va acabar sonant amb la bandera espanyola. El vídeo va acabar encenen les xarxes socials i que no va fer gens ni mica de gràcia a la Guàrdia Civil, que va arribar a criticar públicament l'humorista català.

Tot i que tembé va rebre força suports, l'allau de crítiques li ha acabat passant factura, fins al punt que ha perdut un contracte publicitari amb Clínica Baviera. Aquesta empresa ha fet públic un comunicat anunciant que "ens posicionem al costat de la Constitució" i que "no podem defensar expressions com les de Dani Mateo", motiu pel qual ha decidit retirar les accions publicitàries que protagonitzava.

Finalment, el mateix Dani Mateo ha decidit "desaparèixer" un temps de les xarxes socials davant les crítiques rebudes, no sense recordar que "mentre riem no ens peguem, i això és bo".