No sempre els concursants de 'MASTERCHEF Celebrity' comparteixen el veredicte dels jutges. Si no que l'hi diguin a Carmen Lomana, que al programa emès aquest diumenge 21 d'octubre va tenir dos enfrontaments amb Jordi Cruz.

Durant la prova del plató, l'aspirant a alcaldessa de Madrid es va mostrar descontenta amb les paraules del jutge després de la seva feina. I és que Lomana, per nerviosisme, va riure del veredicte de Jordi Cruz. Per això, amb molta serietat, el xef li va recriminar que "estaves de broma i altres. Això és que t'importa un rave. Vull veure si t'interessa això, sinó porta".

Aquestes diferències van ser encara més grans quan va arribar la prova d'exteriors, que consistia en preparar un sopar pel bicentenari aniversari del Teatre Real per comensals com Amaia Montero, Blas Cantó, Carlos Baute, Pitingo, Sweet Califòrnia, Ana Guerra, Miriam Rodríguez, Becky G o Pedro Guerra. L'empresària va acabar en el grup que vigilava el xef, i clar, van tornar les recriminacions.

Jordi Cruz va comentar que la forma de cuinar de Carmen Lomana li "havia recordat a la Senyoreta Pepis" perquè demanava que la resta li portessin coses i va criticar la seva falta d'energia. Aquestes paraules van fer saltar a Lomana: "Em tens mania perquè jo no he parat ni un segon. I sí que faig autocrítica, però no sóc una superwoman".

A aquesta picabaralla entre els dos s'hi va sumar Antonia Dell'Atte. La italiana va assegurar que Lomana només deia bestieses i que no hi havia "vingut a cuinar, sinó a jutjar".

Aquesta situació va fer saltar Lomana, que des del seu compte de Twitter demanava que la eliminessin ja.