Rubén Doblas Gundersen, més conegut com Rubius, és un dels youtubers amb seguidors del món i ha presentat aquest diumenge la sèrie de televisió 'Virtual Hero' de Movistar+, que es basa en els còmics que el mateix Rubius va publicar l'any 2015 i que endinsa l'espectador en el món dels vídeojocs. "Volem que 'Virtual Hero' sigui una sèrie que els xavals recordin amb molta estima en el futur com 'Bola de Drac' o 'Doraemon'", ha dit en roda de premsa Rubius, qui ha destacat que té molta estima amb aquestes dues sèries perquè les va veure de ben petit i li van ensenyar molts valors. Rubius ha aixecat una gran expectació amb la presència de molts fans al festival que buscaven una signatura o una fotografia.

Els seguidors de Rubius han pogut veure aquest diumenge els tres primers episodis de la sèrie d'animació en la que ha estat treballant durant els últims anys. Rubius és un gran amant de l'anime i de la cultura japonesa i ha tirat endavant la sèrie amb el director Alexis Barroso, la il·lustradora Lolita Aldea i el guionista Juan Torres, presents també a Sitges. Barroso ha indicat que els sis primers capítols tenen un final i es poden veure en bloc, i els altres sis evolucionen "cap a altres terrenys". Així, ha apuntat que es divideixen en dos blocs.

Com ha explicat la plataforma televisiva, 'Virtual Hero' se centra en les aventures de Rubius a través d'un món virtual per complir una missió i és alliberar els cent millors 'gamers' que estan atrapats en el món de Trollmask, univers del venjatiu Master Mundial dels Jocs, l´objectiu del qual és acabar amb tots ells. Rubius comptarà amb l'ajuda de diferents personatges. Des de la guerrera Sakura, a l´esbojarrada zombi Zombirella, passant per l´espectre Slimmer i la intel·ligència artificial de G4t0.

La base de la sèrie televisiva, que és d'entreteniment, és "com funciona ara Internet i les seves comunitats com Twitter o Instagram. Explorem la part tòxica d'aquestes comunitats que a vegades són les més cridaneres", ha manifestat Rubius. Ha fet aquí referència a Trollmask, que "és l'enemic principal de la sèrie".

En la creació de la sèrie televisiva, Rubius ha apuntat que sempre han treballat amb tot l'equip des de Skype i des del guió ell ha fet canvis "de coses que no l'havien acabat de convèncer". "És la primera vegada que treballo en equip molt gran", ha explicat i ho ha comparat amb els seus vídeos que fa ell mateix a soles.

El famós youtuber ha explicat que després d'estar tants anys treballant en una cosa com aquest projecte, al final l'acabes veient d'una altra manera, tant les coses bones com les dolentes. "Al final ja no sabem com reaccionarà la gent, recordo quan ho vaig veure per primera vegada em vaig emocionar i després ho vas veient amb diferents ulls". Ha dit que del que més orgullós està és que és fidel als dibuixos del còmic.

Per altra banda, Rubius ha considerat que el cinema interessa més que mai als joves amb pel·lícules de superherois com 'Guardianes de la Galaxia' o 'Vengadres: Infinity Wars'. El cine "està ara mateix en el punt més que ha estat a la història amb aquestes pel·lícules que surten per a tot el públic". Ha assegurat que cada vegada coneix més adolescents que parlen de cinema d'una manera "molt artística".

VR Virtual Hero

A més, dins de la secció del Festival dedicada a la realitat virtual, la Slatix Sitges Cocoon, els espectadors podran gaudir en primera persona de VR Virtual Hero, una experiència de realitat virtual de set minuts basada en la sèrie original de Movistar+.