Miguel Chordi va arribar fa onze anys a Parets d'Empordà, on va agafar les regnes del Mas Torrencito. Des de fa vuit anys, però, la casa rural va adoptar una peculiaritat, ja que es va adaptar per acollir també gossos i, en general, tota mena d'animals domèstics. Així, qualsevol persona que s'hi allotgi haurà de conviure amb els gossos, gats, lloros, porcs vietnamites, entre altres bestioles, que fan vida per totes les estances de la casa. «Mentre no siguin aranyes, tot ens va bé», diu fent broma Miguel Chordi.

La singularitat és tal que el programa de televisió de la cadena espanyola Cuatro es va interessar perquè participessin en el seu nou programa, anomenat Bienvenidos a mi hotel, i la setmana abans de Setmana Santa van gravar el capítol de Mas Torrencito. En total van ser deu dies de gravació, entre altres tres cases rurals de Palència, Mataró i Saragossa, per un programa que dura al voltant de 45 minuts.

Respecte a obrir la casa de forma exclusiva als gossos, Chordi explica que «ha costat molt, ja que no admetem [o no volen venir] les persones que no els agraden els gossos, i potser hem perdut un 50% del nostre públic potencial, però, d'altra banda, hem guanyat en la qualitat dels clients, ja que els amos dels gossos són molt i molt sociables i creen molts vincles, fins i tot amb gent que no coneixen de res».

Amb el programa, Mas Torrencito preveu tenir una publicitat a escala nacional que els ompli encara més de gossos i persones la casa rural. De fet, tenen ja reserves fetes per a Sant Joan de l'any 2020. En aquest sentit, Chordi no creu que sigui un poblema el possible excés de gent, sinó que «com més feina millor», diu.

En antena, d'aquí a pocs dies

El programa gravat ja fa mesos sortirà en antena, a quarts de cinc de la tarda, d'aquí a pocs dies, tot i que la programació televisiva encara no havia confirmat el dia en el tancament d'aquesta edició. El que sí que és segur és que al programa, Chordi és acompanyat per Josep Maria Trabalón, «un gran amic que és d'Almoster, que passa grans temporades a la casa», explica el propietari del Mas Torrencito de Parets d'Empordà.

Segons explica el propietari, el programa s'emetrà, si res no canvia la setmana que ve.