'The Walking Dead' estrenarà la seva novena temporada el 7 d'octubre, i ho farà amb un episodi, encara sense títol, d'una hora i mitja, durada superior a l'habitual.

Segons TVGuide, l'episodi estarà dirigit per Greg Nicotero, productor executiu de la sèrie i encarregat de dirigir tots els episodis d'obertura i finals d'anteriors temporada.

La novena temporada s'obrirà amb un salt temporal d'un any i mig. Les comunitats s'han reconstruït després de la Guerra Total, adaptant-se a una nova forma de vida tradicional sense bales ni benzina. Però després de la decisió de Rick (Andrew Lincoln) de deixar a Negan (Jeffrey Dean Morgan) amb vida, Maggie (Lauren Cohan) qüestionarà el seu lideratge.

No obstant això, la major novetat de la temporada serà la sortida de dos dels seus actors principals: Andrew Lincoln i Lauren Cohan, que estaran en tan sols sis episodis.

Gran part de la promoció de la novena temporada s'ha centrat en els personatges originals que queden. "Sense cap dubte, hi ha reminiscències de la primera temporada", va assegurar Lincoln. "Crec que hi va haver molt de l'episodi pilot que ens va recordar a aquest episodi d'obertura", ha afegit.

A més de les noves amenaces, aquesta temporada vindrà amb diversos canvis. Els Susurradores finalment saltaran del còmic a la pantalla per convertir-se en els nous enemics de Alexandria i Hilltop. A més, Daryl (Norman Reedus) assumirà el lideratge després de la marxa de Rick.