Els Simpson' es mudaran al canal Neox des d'aquest cap de setmana, de manera que les aventures de la famosa família groga s'emetran totes les tardes, de dilluns a diumenge. "Canvien de cadena però segueixen a casa: 'Els Simpson', com sempre, a Atresmedia", ha anunciat el grup audiovisual a través del seu compte de Twitter.

L'octubre de l'any passat, Atresmedia Televisió anunciava que 'Els Simpson' s'emetrien a Neox, de dilluns a divendres, i a Antena 3, el cap de setmana, amb motiu de que l'actualitat informativa estava ocupant la franja matutina a Antena 3.

'Els Simpson' s'ha emès a Antena 3 des de 1994 i en almenys 180 països durant més de dues dècades. Els seus fans van promoure que el 19 d'abril fos declarat el Dia Mundial dels Simpson, coincidint amb l'emissió del primer curtmetratge de la família d'Homer fa 31 anys.

Per 'Els Simpson' s'han passat no només els habitants de Springfield, sinó incomptables figures històriques, celebritats, experts i personalitats de multitud de camps, de tots els temps. Per la seva gran llista de cameos i visites, la ficció ha aconseguit entrar en el llibre Guinness dels rècords, pel fet que és la sèrie amb més estrelles convidades de tota la història.