La cadena CBS ja ha anunciat les dates de retorn de les seves sèries més esperades i l'arribada de les noves estrenes per la tardor. I entre elles hi ha 'The Big Bang Theory,' que estrenarà la dotzena i darrera temporada el dilluns 24 de setembre.

El showrunner de la ficció, Steve Holland, va confirmar el passat mes de maig que aquesta serà l'última tanda d'episodis de l'aclamada 'sitcom'. L'anterior temporada va acabar amb el casament d'Amy i Sheldon i la dotzena arrencarà després d'aquest gran esdeveniment.

Més Sheldon

'El Jove Sheldon', l'spin-off i preqüela del protagonista Sheldon Cooper, repeteirà també un any més a la graella televisiva. I tal com ha avançat la CBS, retornarà el mateix dia que 'The Big Bang Theory', el 24 de setembre.

Aquest mateix dia està també prevista l'estrena de Magnum P.I., protagonitzada per Jay Hernández en el paper de Tom Selleck, un exmarine que utilitzarà les seves habilitats militars per esdevenir un investigador privat a Hawaii després del seu retorn de l'Afganistan.

NCIS tornarà amb la seva 16a temporada el 25 de setembre, la segona temporada de S.W.A.T. arribarà el 27 de setembre, mentre que els nous lliuraments de MacGyver i Hawaii 5.0 faran el mateix divendres 28 de setembre.