Jordi Cruz ha deixat patent la seva mala sintonia amb el concursant Toni a l'últim programa de 'Masterchef', emès aquest dilluns.

La prova d'exteriors es va desenvolupar en un centre ecuestre amb la presència del xef Manuel Alonso, amb una estrella Michelín. Els concursants havien d'elaborar un menú per a 50 genets. Durant el seu desenvolupament, Toni va optar per improvisar amb una de les elaboracions i no seguir les pautes que el jurat li havia

donat.

Va ser aleshores quan Jordi Cruz no va poder més. "Si perdem... sóc superrencorós i venjatiu", li va etzibar, per després donar-li una parell de cops a la cara.

Toni es va mostrar segur de la seva proesa fins que l'estrès va superar a tots els concursants. "M'estan menjant l'orella", va dir i de nou Cruz va intervenir: "estic ofès amb les teves faltes de respecte. No li menjo l'orella a ningú. Si consideres que els meus consells són una bestiesa no sé què fas aquí".

Els retrets van continuar en la prova d'eliminació, en la qual Toni va sortir victoriós però el cuiner no va perdre l'ocasió per demostrar que el concursant no és precisament el seu favorit.

Finalment va ser Jon, el participant basc qui es va veure obligat a abandonar el programa. "Me'n vaig amb el cap molt alt i m'enduc uns 'zascas' de traca, però merescuts", va dir en una dels comiats més freds de les sis edicions de el ´talent xou´ de cuina de TVE.