El diumenge 17 de setembre, a les 23.30, hi haurà un recull dels millors moments de la temporada del programa d'humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè.

L'equip del programa ha preparat un resum amb els millors moments dels convidats que durant l'estiu han passat pel plató. Han parlat, jugat, rigut, emocionat i cantat, sempre acompanyats de les presentadores i amb la complicitat de la banda, Joan Colomo i la Radiofórmula.

En aquest últim programa es recordaran diversos moments, com ara quan l'il·lusionista Antonio Díaz va deixar a tothom sense paraules amb els seus trucs i va descobrir d'on ve la seva passió per la màgia. O la comunicadora Núria Roca, que aquesta tardor estrena 'A tota pantalla' a TV3, que va fer memòria dels seus inicis a la televisió, i quan l'Ana la va sotmetre a un test sobre sexe.

'Això no es un trio' també reviurà el moment en què el periodista Jordi Basté va explicar per què la ràdio és màgica i quan es va emocionar amb els records del seu avi, que era cinematògraf. L'actor Alberto San Juan també es va commoure en sentir la seva mare, actriu radiofònica durant els anys seixanta.

A més, també es recordarà el pas pel programa de la periodista Pilar Rahola, que es va sotmetre a un cara a cara apassionat amb la seva doble i que va parlar de la seva projecció pública. La cantant Chenoa va descobrir una artista que va començar a cantar de molt jove i que encara és capaç d'emocionar-se amb les petites coses. I l'humorista Carlos Latre, que va fer un repàs del seu món particular, habitat per centenars de personatges que treuen el cap quan menys te'ls esperes, i que va recordar que es bo aprendre dels èxits, però també dels fracassos.